EINA AZMAN SEWA HOTEL 2 BULAN UNTUK BIBIK PULIH SEBELUM KEMBALI BEKERJA SEMULA

Kehidupan Datin Paduka Eina Azman selepas berkahwin kelihatan bahagia ditambah pula dengan kehadiran sepasang kembar. Dia juga aktif dalam berkongsi aktiviti hariannya menerusi laman Instagram. Segala aktiviti memasak didapur dan berkongsi resepi pernah menarik perhatian dan dipuji netizen. Malah, timbul beberapa persoalan dari netizen, kemana bibik Poji?

Terbaru, dia berkongsi video pertemuan bersama pembantu rumahnya, Bik Poji. Amah ini direhatkan selama 2 bulan kerana dijangkiti penyakit Tuberkulosis (TB). Sayang dan rindu betul Eina terhadap Bik Poji ini. Maklumlah, sudah 2 bulan tak berjumpa.

Video ini dimuat naik oleh Eina Azman menerusi laman Instagram miliknya. Video berdurasi seminit ini menyaksikan Eina memeluk pembantu rumahnya, Bik Poji dan melepaskan rindu setelah 2 bulan tidak berjumpa.

Eina menjelaskan dia dan suami membuat keputusan untuk memberi penginapan hotel selama 2 bulan kepada pembantu rumahnya. Bik Poji telah diserang penyakit TB dan disarankan doktor pakar untuk menjauhi diri dari kanak-kanak kerana penyakit tersebut adalah berjangkit.

Syukur, kesihatan Bik Poji semakin baik dan dia berkhidmat semula untuk keluarga Eina Azman dan suami. Pasti dia rindu anak kecil Datin Eina ini.

P/S : Bagi sesiapa yang mencari pelan internet untuk rumah atau opis dan juga plan celcom postpaid siap PERCUMA SMARTPHONE boleh baca iklan di bawah.

1. IKLAN POSTPAID CELCOM

tag

Wahhhh. Percuma IPHONE 6 32GB atau Huawei Nova 2i jika daftar PLAN POSTPAID CELCOM 148/188 sebulan .
Testimoni KLIK SINI

2. IKLAN PENDAFTARAN INTERNET Untuk RUMAH ATAU OFFICE

tag

Jom daftar INTERNET MAXIS FIBRE untuk rumah atau opis. UNIFI atau TIME FIBRE pun ada.
Daftar PERCUMA SAHAJA. KLIK SINI untuk WHATSAPP

Reply