5 Jenama Bantal Hotel Terbaik Yang Empuk dan Selesa

Bantal Hotel

5 Jenama Bantal Hotel Terbaik Yang Empuk dan Selesa

Tidur memainkan peranan yang cukup penting dalam kehidupan seseorang. Tilam yang sesuai serta bantal yang sesuai membantu pagi anda lebih segar.

Pemilihan bantal juga amat perlu supaya bangun tidur anda tiada kesakitan leher atau kepala.

Mesti korang tertanya-tanya kan kenapa kalau tidur di hotel je rasa selesa bila bangun. Artikel kalini kami akan berkongsikan mengenai bantal yang sesuai untuk tidur anda seperti saat anda tidur di hotel. Teruskan membaca.

Bantal Hotel Sultaé THE SULTAN

    Bantal Hotel Lembut Gebu


cara guna russel taylor
Semak harga Bantal Hotel Sultaé THE SULTAN dibawah:

Semak Harga di Shopee Malaysia Semak Harga di Lazada Malaysia

Bantal hotel PREMIUM dari The Sultan ini sangat selesa untuk bawa tidur. Bahan-bahan bantal ni merupakan *FEATHER SILK COTTON* (Bulu Itik Synthetic) – material unik yang tidak berbau dan sangat lembut .

Dengan jaminan tak kempis selama 2 tahun, bantal hotel the sultan ini menjadi pilihan ramai yang menginginkan tidur yang lena dan selesa.

Kalau nak basuh bantal ini hanya basuh dan dryer guna WASHING MACHINE.

Bantal Leyna

    Bantal Hotel Tidur Lena


bantal hotel selesa
Semak harga Bantal Leyna dibawah:

Semak Harga di Shopee Malaysia Semak Harga di Lazada Malaysia

Dengan design corak pada bantal yang ditempah ekslusif menjadikan bantal leyna menjadi pilihan ramai. Sesuai dengan namanya Leyna, bantal ini yang diisi dengan High Quality Polyester (Fiber) menjadikan tidur anda lena dan selesa tanpa sakit kepala lagi.

Sekejap. Baca ni: 8 Homestay Ipoh Lengkap Dengan Private Pool

Bantal Memori Winny

    Bantal Hotel Teknologi Jepun


bantal hotel murah
Semak harga Bantal Memori Winny dibawah:

Semak Harga di Shopee Malaysia Semak Harga di Lazada Malaysia

Dengan teknologi Jepun membuatkan bantal ini memberi postur tidur yang baik dan selesa. Terdapat hydro gel untuk menyejukkan membuatkan anda segar apabila bangun dari tidur.

Bantal Dunlopillo

    Bantal Hotel Sokongan Leher


bantal hotel lena
Semak harga Bantal Dunlopillo dibawah:

Semak Harga di Shopee Malaysia Semak Harga di Lazada Malaysia

Dunlopillo tak perlu diperkenalkan lagi. dari jenama tilam sehinggalah bantal, dunlopillo memang membantu tidur anda selesa dan lena sepanjang malam.

Bantal hotel jenama dunlopillo ini sangat elastik. sistem sokongan dia menyokong kepala, leher dan juga tulang belakang supaya tidur anda lenbih lena tanpa kesakitan.

Bantal Hotel DAG

    Bantal Hotel Paling Terkenal


bantal hotel terbaik
Semak harga Bantal Hotel DAG dibawah:

Semak Harga di Shopee Malaysia Semak Harga di Lazada Malaysia

Antara bantal hotel paling terkenal dengan kegebuan dia. Memang seperti tidur di hotel. Isinya dari synthetic fibers yang menjadikan tidur anda lebih lena dan selesa. Bantal DAG akan memastikan anda akan terbuai di malam hari, tidur selesa, mimpi pun indah.

Kesimpulan

Pernah tak kita semua terfikir mengapa bantal di hotel lebih empuk dan selesa? Meh kami share pada anda. Yang menjadikan bantal di hotel lebih selesa adalah jenis isi bantal, kualiti, kerap diganti dan juga kerap dibersihkan. Sebab tu hotel mengambil berat soal bantal kerana ingin pelanggan dia berasa selesa dan menikmati penginapan mereka.

Leave a Comment